Arja Korisevalta uusi kappale – syksyllä akustinen albumi

Arja Korisevalta uusi kappale – syksyllä akustinen albumi

30-vuotistaiteilijajuhlavuottaan viettävä Arja Koriseva julkaisee syksyllä albumillisen akustista musiikkia pianisti Minna Lintukankaan kanssa.
Tunnelmallinen levy sisältää Arjan omia klassikoita uusina, intiimeinä sovituksina ja myös konserttisaleissa kuultuja ikivihreitä.

31.5.2019 julkaistava single “Majakanvartijat” on Jari Latomaan ja Kimmo Ojalan käsialaa.
Syyskuussa Tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan kanssa juhlakonserttikiertueelle valmistautuva laulaja kuvailee levyä näin:

“Olemme tehneet Minnan kanssa monenlaisia konsertteja ja jo kauan ohjelmistossa on ollut lauluja, jotka puhutelleet meitä elämän eri vaiheissa. Meiltä on paljon toivottu yhteistä äänitettä näistä lauluista ja kun kerroimme ajatuksesta tuottaja Jari Latomaalle, hän innostui ja toteutti kanssamme tämän levyn.

Mukana on jo aiemmin levyttämiäni kappaleita toteutettuna akustisella tyylillä, riisuttuina.
Näiden lisäksi sain levylle aivan uuden laulun ”Majakanvartijat”.  Löysin sen sanoman oitis omaan elämääni. Julkaisemme laulun näin valmistujaisjuhlien aikaan, sillä se on kuin toive tai lahja lapsillemme, nuorillemme, jotka lentävät pesästä suureen maailmaan ja voimme olla onnellisia siitä, että heidän siipensä kantavat.”

https://open.spotify.com/track/67QLhkM97i38IZ0I66MfF0?si=7_WCxI7YSkuyBVDYmMX61w

Keikat: www.arjakoriseva.fi/keikat
Lisätiedot, esiintymiset ja haastattelupyynnöt: minna.lintukangas@arjakoriseva.fi
Pressikuvat:
https://www.dropbox.com/sh/9ej5f845ze4jgve/AAB5Mr-CTjjo8GbkRX6URLbYa?dl=0
Kuvaaja: Jari Latomaa