Arja Korisevan 30-vuotista uraa juhlistava albumi ilmestyy 13. syyskuuta!

Arja Korisevan 30-vuotista uraa juhlistava albumi ilmestyy 13. syyskuuta!

Vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva juhlistaa monipuolista uraansa syyskuussa ilmestyvällä Majakanvartijat-albumilla. Pianisti Minna Lintukankaan kanssa toteutettu kokonaisuus soi pelkistettynä ja sielukkaana: levyn jokainen sointu ja sana saa ympärilleen ilmaa ja kätkettyä voimaa.

– Tunne uudesta albumista on todella hyvä, sillä siihen on koottu lauluja, joita olen jo pitkään esittänyt konserteissani ja juuri näin pienesti toteutettuina. Aiemmin levyttämäni kappaleet elävät näillä sovituksilla kuin uutta elämää. Studiossa Minnan kanssa soittaessamme ja laulaessamme alkoi jossakin laulussa soida kitara, toisinaan haitari tai viulu… maltillisesti ja tunnelman mukaan.

– Yksi idea oli julkaista pelkästään uutta materiaalia sisältävä albumi, vaan sen aika tulee myöhemmin: lisää uusia kappaleita on jo työnalla, Arja paljastaa.

Majakanvartijat-levyllä kuullaan muun muassa vuoden 2016 single Leipää, lempee, lämpöö ja vuoden 1996 Tango Illusion -albumilla alun perin julkaistu klassikko Pieni sydän, vuoden 1991 Me kaksi vain -levyn unohtumaton Enkelin silmin sekä tuottaja Jari Latomaan kaksi tuoretta sävelmää: Enkeleitä yövuorossa ja Majakanvartijat.

Majakanvartijat on saatavana cd-levynä sekä digitaalisen musiikin kaupoista sekä suoratoistopalveluista 13. syyskuuta 2019 alkaen.

Tilaa levy:
https://www.levykauppax.fi/artist/koriseva_arja/majakanvartijat/#649959

Keikat: www.arjakoriseva.fi/keikat

Facebook: https://www.facebook.com/arjakoriseva/

Instagram: https://www.instagram.com/arjakoriseva/