HEROINES julkaisi debyyttisinglensä Rules. Kuuntele!

HEROINES julkaisi debyyttisinglensä Rules. Kuuntele!

Nelosen All Together Now Suomi -ohjelman finaalissa kisaava HEROINES julkaisi ensimmäisen singlensä. Popbängeri Rules rohkaisee jokaista juhlimaan ylpeästi omaa itseään ja elämään elämäänsä niin kuin haluaa.Kuuntele Rules: https://open.spotify.com/album/1sW2j6jbnFFr0MaoVxhK0U?si=sjdUgJObSq2UE5ULSBEfsQ

Kappaleen ovat kirjoittaneet yhtyeen huippulahjakkaat Stella Löflund, Ilona Savolainen ja Rafaela Truda yhdessä tuottaja Arto Ruotsalan kanssa. Debyyttisingle esittelee yhtyeen kansainvälisen soundin, sulavat lauluharmoniat ja laulajien vahvat äänet.

Vuonna 2019 perustetun yhtyeen esikuvista erityisesti Beyoncé ja Sabrina Claudio inspiroivat yhtyettä sekä musiikillaan että rohkeudellaan. Siispä myös HEROINES toivoo, että naiset tässä ajassa ja tulevaisuudessa häpeilemättä ottavat ja vaativat tilaa niin ura-asioissa kuin muutenkin elämässä.

HEROINES -yhtyeen jäsenet tapasivat toisensa ensimmäisen kerran Uuden Musiikin Kilpailussa vuonna 2016 kilpaillessaan toisiaan vastaan kukin omalla kappaleellaan. Nyt he haluavat näyttää, mihin kolmen naisen voimat yhdessä pystyvät!

Kansikuva: Emma RinneheimoHaastattelupyynnöt ja lisätietoja: heroinesmusic@gmail.com
Kotisivut: https://www.heroinesmusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/heroinesmusic
Instagram: https://www.instagram.com/heroinesmusic/
YouTube: https://www.youtube.com/heroinesmusic/