Stella Christine julkaisee debyyttialbuminsa Whisper 16.10!

Stella Christine julkaisee debyyttialbuminsa Whisper 16.10!

Musiikin monitaituri Stella Christinen debyyttialbumi Whisper julkaistaan kaikissa digipalveluissa perjantaina 16.10.
Lahjakas laulaja/lauluntekijä tullaan pian myös näkemään uudessa 24.10. Nelosella alkavassa All Together Now Suomi -laulukilpailuformaatissa HEROINES-yhtyeensä kanssa.

Whisper vie kuulijan sielukkaisiin tunnelmiin tematiikan vaihdellessa ihmissuhteista syvempiinkin pohdintoihin elämästä ja ihmisyydestä. Luvassa on juurevaa äänimaisemaa ja artistin musiikillista taidonnäytettä sekä laulajana, lauluntekijänä että soittajana.

”Albumissani palaan artistiuteni ytimeen sen suhteen, mitä taide ja artistius on ihan alunperin minulle puhtaimmillaan merkinnyt ja merkitsee – vapaata luovuutta, rajojen rikkomista ja oma-äänisyyttä. Debyyttialbumin voi tehdä vain kerran ja halusin tehdä sen täysin uskollisena itselleni. Koen myös nyt, että minulla on jotain sanottavaa, ja on tullut oikea hetki julkaista debyyttialbumi”, lauluntekijä kuvailee.
 
Stella Christine tunnetaan mm. Uuden Musiikin Kilpailun finaalista vuonna 2016, yhteistyöstä Yö-yhtyeen kanssa albumilla ja kiertueella vuonna 2018 sekä lukuisista musikaali- ja showproduktioista.

”Olen aina rakastanut kaikenlaista musiikkia, ja tiettyyn muottiin asettuminen on ollut todella vaikeaa minulle. Siksi olen myös päätynyt aika monipuoliseksi tekijäksi musiikkikentällä.”
 
Pressikuvat 

Säv. & San. Stella Christine
Sov. Stella Christine, Saku Moilanen
Muusikot: Stella Christine, Harri Ruotjoki, Wiljami Salminen, Saku Moilanen, Santtu Silonsaari, Juho Räisänen
Kansikuva: Tommi Mattila

Haastattelupyynnöt ja lisätietoja: jari@avartpop.fi

Kotisivut: https://www.stellachristinemusic.com
Facebook: https://www.facebook.com/stellachristinemusic/ 
Instagram: 
https://www.instagram.com/stellachristine/ 
YouTube: 
https://www.youtube.com/c/StellaChristine