Stella Christineltä uusi single Someday

Stella Christineltä uusi single Someday

Laulaja/lauluntekijä Stella Christine julkaisee tunnelmallisen singlen Someday 20.9.2019

   Someday on toinen lohkaisu loppuvuodesta ilmestyvältä debyyttialbumilta. Siinä missä albumin ensimmäistä We’re Gonna Love -singleä kuvailtiin mm. kirpsakasti soivana ja auringon valovoimaa hehkuvana kesäbiisinä, vie Someday selkeästi syksyisempiin ja syvempiin tunnelmiin. Kappale on rauhallinen, akustisen kitaran kantama ja tuo mieleen elokuvamaiseman.

”Kappale kertoo ainaisen suorittamisen tuskasta – siitä, että elää jatkuvasti odottaen parempaa huomista, eikä oikein koskaan löydä tyytyväisyyttä ja rauhaa. Kappaleessa lauletaan siitä hetkestä, kun ihminen ensimmäistä kertaa väsymyksissään havahtuu ja pysähtyy kyseenalaistamaan opittua suorittamiskultturia. Mitä jos matka onkin tärkeämpi ja olennaisempi kuin itse päämäärä?” laulaja kuvailee.

Lahjakas lauluntekijä nousi ensimmäistä kertaa suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016, kun hänet ja hänen säveltämänsä debyyttisingle Ain’t Got Time For Boys valittiin mukaan Ylen järjestämään euroviisukarsintaan Uuden Musiikin Kilpailuun. Debyytin jälkeen Stella Christine on julkaissut mm. singlen Starship (2017) ja laulanut dueton Haavoitetut Olli Lindholmin kanssa Yö-yhtyeen viimeisellä Mitä jos mä rakastan sua-albumilla. Hän toimi myös taustalaulajana ja muusikkona Yö- yhtyeen konserttisalikiertueella syksyllä 2018. 

”Stella Christine on Suomen Duffy, ellei jopa Amy. Kitaran kanssa esiintyvä nuori nainen on tyylikäs ja aika sielukaskin modernin soulin laulaja. Esitys on kisan eleganteimpia ja taitavimpia, kappale sieltä musikaalisemmasta päästä.” (Mari Koppinen, HS 27.2.2016) 

Stella Christine tunnetaan lisäksi monessa mukana olevana muusikkona ja esiintyjänä; hänet näkee milloin trubaduurina, milloin eri yhtyeiden ja erilaisten teatteri-, konsertti- ja showproduktioiden solistina ja taustalaulajana. Loppuvuodesta 2019 hän on mukana mm. Kotkan kaupunginteatterin Costa del Kairo-musiikkishowssa ja Uniq Entertainmentin produktioissa. 

Keväällä 2019 Stella Christine starttasi somesarjan nimeltä #OneMinuteGuest, jossa hän kutsuu tasaisin väliajoin uuden laulaja/lauluntekijän vieraakseen laulamaan ja musisoimaan minuutin pätkän hänen kanssaan. Jaksot löytyvät Stella Christinen Instagram- ja Facebook-sivuilta sekä YouTube-kanavalta.

https://www.stellachristinemusic.com
https://www.facebook.com/stellachristinemusic/
https://www.instagram.com/stellachristine/
https://www.youtube.com/c/StellaChristine